Vinterpasset finns att köpa från den 8/1

  • 6 jan 2021

Skogsluffarnas vinterpass för 2021 finns till försäljning från och med den 8 januari. Du köper ditt pass via självbetjäning vid Brotorpsstugan. Kostar 50 kronor.

Vinterpasset säljs vanligtvis i anslutning till Vintercaféet på helgerna, men eftersom vi senarelägger öppningen i år på grund av pandemin, säljer vi passen via självbetjäning under januari. Vinterpasset, som har totalt 20 kontroller som ligger ute till den 30 mars, kostar 50 kronor.

Vinterpasset hittar du i brevlådan vid den första förrådsbyggnaden vid Brotorp. Här finns också information om betalningen som görs via klubbens Swish eller bankgiro.

Du som har besökt alla kontroller har möjlighet att vara med i en utlottning av Naturpasset 2021. Dragning sker i samband med Naturpasspremiären den 10 april. Mer information om hur det går till finns i mappen med kartan.

Vi kommer att fylla på med kartor vartefter de tar slut, men om du skulle ha oturen att komma när det är tomt i lådan, kontakta då Olle Öberg tel. 070-347 64 19 eller Britt-Marie Skog.

Välkommen ut i skogen!