TräningTräning är en viktig del av Skogsluffarnas verksamhet. Vi erbjuder möjligheter till träning i stort sett hela året framförallt med utgångspunkt från Brotorp där tisdagsträningen är hjärtat. 

Våra träningstillfällen och grupper: 

Tisdagar: Samling kl. 18.00 i Brotorp. Från ca 10 år och uppåt. Ta med pannlampa under vinterhalvåret - det finns även att låna i Brotorp. Passa på att skriva upp dig på sopplistan: Länk till sopplista.

Kontaktpersoner för vuxenträning på tisdagar: Petter Lind och Karin Skog.

Säsongsstart för ungdomsträning på tisdagar kl. 18.00 (ca 10-18 år). Det finns plats för dig från 10 år och uppåt som vill börja orientera. Säsongsstart hösten 2023 är den 22 augusti.

Kontaktpersoner för ungdomsträningen på tisdagar: 

Torsdagar: På torsdagar under vår och höst kör vi teknikträning i samarbete med Stockholms Orienteringsförbund på kartor i Söderort - orange och blå/svart nivå. Vi samåker från Bagarmossen ca 17:30, alla är välkomna! Hör gärna av er innan så att vi hinner skriva ut tillräckligt många kartor.

Under vintern kör vi löpträning med utgångspunkt från Kärrtorps IP torsdagar 18:00. 

Samordning för torsdagsträningarna via grupp i WhatsApp, mejla telefonnummer till Charlotte Pruth om du vill vara med.

Lördagar/söndagar(vinterhalvåret): Långpass kl. 11.00 samarbete med Skarpnäcks OL och IFK Enskede.  Ansvarig från Skogsluffarna Torbjörn Thorsén

Lördagar vår och höst: Träning för yngre Skogsluffare, samling kl. 10.00 vid Brotorp (tid för samling kan variera mellan grupperna). 

Vi har tre träningsgrupper för barn mellan ca 6 och 10 år på lördagar höst och vår:

Flera av våra grupper är fulla, men mejla gärna vid intresse, det finns redan många intresserade och vi kan mycket möjligt starta upp nya grupper löpande om vi får in fler föräldrar som kan vara ledare.

Busluffarna för de yngsta: 
Busluffarna 3-6 år, lekfull orientering kring Brotorp. Drop in mellan 10-12. Kontaktperson: Erika Carlinger

Veckans bana: Under ett par veckor vår och höst kan du träna orientering när du vill med Veckans bana. Följ länk för mer information: Veckans bana