Nyhetsarkiv

Årsmöte den 8 mars

  • 19 feb 2023

Styrelsen hälsar alla medlemmar välkomna till årsmötet den 8 mars 2023. Ett viktigt tillfälle att blicka bakåt på året som gått men framförallt framåt på kommande verksamhetsår. Nu finns årsmöteshandlingarna tillgängliga.

Sportlovsöppet i Brotorp kl. 11-16!

  • 13 feb 2023

Under hela sportlovet håller vintercaféet i Brotorp öppet med hembakt bröd och våfflor. Vinterpasset och andra kartor finns till försäljning. Notera möjlighet för barn att göra fågelholkar under fredagen den 3 mars. 

Styrelsen behöver dig!

  • 11 feb 2023

Med det nya året öppnar sig nu möjligheten att ansöka om att vara del av Skogsluffarnas styrelse. Vi söker nya ledamöter, som kommer ha möjlighet att vara med och påverka framtiden i verksamheten. Kontakta valberedningen med din ansökan snarast, valberedningen@skogsluffarna.se

Skogsluffarnas styrelse behöver Dig, att engagera sig är utvecklande, roligt och gör skillnad. 

Premiär för vintercafé den 4 februari!

  • 10 feb 2023

Helgen den 4-5 februari öppnar vintercaféet i Brotorp med försäljning av nygräddade våfflor och annat fika. Självklart finns ett sprillans nytt Vinterpass finns till försäljning.

Vinterserien vid Kärrtorps IP den 12 februari

  • 10 feb 2023

Söndagen den 12 februari anordnar Skogsluffarna Vinterserien vid Kärrtorps IP. Ett bra tillfälle att träna under tävlingsliknande förhållanden på hemmaplan!