Våren 2023 med Skogsluffarna

  • 11 apr 2023

Välkomna till en fullspäckad vår med Skogsluffarna! Här kan du läsa mer om träning,
tävling och klubbaktiviteter som riktar sig medlemmar i alla åldrar. 

Träna med Skogsluffarna
Vårens träningsgrupper är i full gång. Läs mer om våra träningar: Träna med Skogsluffarna.

Klubbaktiviteter att hålla koll på under våren:

Skogsluffarna anordnar Tenntorpsdubbeln – medeldistans den 22 april
Barn och ungdomar är varmt välkomna att springa lördagens medeldistans i samband med Tenntorpsdubbeln – en tävling som Skogsluffarna anordnar vid Tenntorp, mellan Hellasgården och Älta. Sista anmälningsdag den 16 april, anmälan via Eventor.

Notera att det fortfarande finns behov av funktionärer till vissa poster. Kan du hjälpa till? Kontakta tävlingsledare Michael Thulin.

Mejl om medlemsavgifter
Alla medlemmar har fått ett mejl i början av april med en instruktion för hur medlemsavgiften betalas in. Sista datum för att betala in medlemsavgiften är den 5 maj 2023. Om du inte fått något mejl, eller om problem uppstått, kontakta medlemsansvarig Marcus Westin.

Vill du engagera dig mer i klubbens verksamhet?
Skogsluffarna är en klubb som växer och vi har ständigt behov att fylla på med ledare till träning, funktionärer till våra arrangemang m.m. Nu är det särskilt akut att få frivilliga till cafekommittén och redaktionen för Luffarkavlen.

Kontakta klubbens styrelse eller någon av klubbens tränare i samband med träning!

Facebookgrupper för intern och extern kommunikation
Du är väl medlem i Skogsluffarnas interna Facebookgrupp? Gör en följarförfrågan - så blir du snart medlem. Följ också klubbens Facebooksidan för extern kommunikation, så kan gilla och dela sådant som klubben vill sprida: www.facebook.com/skogsluffarna