Våren 2022 med Skogsluffarna

  • 1 apr 2022

Välkommen till en fullspäckad vår med Skogsluffarna. Här kan du läsa mer om träning, tävling och klubbaktiviteter som riktar sig medlemmar i alla åldrar.

Träna med Skogsluffarna

Träning drar i gång på allvar i mitten av mars. Läs mer om våra träningar: Träna med Skogsluffarna. Nyhet! Nu finns en digital lista för soppvärdar på tisdagar, skriv upp dig när det passar!


Tävlingarna är i gång – utan coronaanpassningar!

Tävlingssäsongen 2022 är äntligen här och ser ut att komma i gång som ett helt vanligt år. De tävlingar som klubben prioriterar finns listade i kalendariet på hemsidan, anmälan görs via Eventor.

För vuxna medlemmar som planerar att springa flera tävlingar under vår och höst rekommenderas tävlingslicens som kostar 800 kr/år. Läs mer om hur det funkar. Läs mer: Förtydligande ang. startavgifter.


Klubbaktiviteter under våren:

  • 23 mars: Klubbmästerskap natt vid Kärrtorps IP
  • 2 april: Naturpasspremiär 2022 och 50/25-turen
  • Prova på med veckans bana under fyra lördagar vid Brotorp
    23 april, 7 maj, 14 maj och 21 maj
  • 19 april: Klubbmästerskap terränglöpning vid Brotorp
  • 27 april: Våryran för alla luffartjejer
  • 5 maj: start för nybörjarkursen för vuxna
  • 10 maj: KM medeldistans
  • 4 juni: Brostugedagen avslutning inför sommaruppehållet
  • 8 juni: Bagisloppet vid Bagarmossens skola

Nybörjarkurs för vuxna i vår - med start i vår

Nu finns åter chansen för dig som vill lära dig grunderna att gå nybörjarkursen i orientering för vuxna, start den 5 maj. Kursen består av såväl teori som praktik. Läs mer om nybörjarkursen för vuxna.

Lag i 10MiIa och Jukola-Venla 2022

Klubben har anmält ett herr- och damlag till 10-mila i Örebro och siktar också på lag till Jukola och Venlakavlen som genomförs i trakten kring Åbo. Är du intresserad av att vara med i något lagen? Hör av dig till uttagningsansvarig: Torbjörn Thorsén.

Bagisloppet blir av!

Den 8 juni genomförs det populära Bagisloppet efter ett tvåårigt uppehåll. Barn och vuxna springer in sommarlovet med start och mål vid Bagarmossens skola. Skogsluffarna är huvudarrangör. Läs mer. 


Skogsluffarna är medarrangör till ungdoms-SM 2022

Helgen den 9-11 september anordnar vi USM för 15 och 16-åringar tillsammans med IFK Enskede och Skarpnäcks OL. Tävlingen som är öppen för alla klasser, genomförs i dagarna tre. Sprint i Hagsätra, långdistans och budkavle på Gålö. Funktionärer kommer att efterfrågas.
Läs mer om USM.


Vill du engagera dig mer i klubbens verksamhet?

Skogsluffarna är en klubb som växer och vi har ständigt behov att fylla på med ledare till träning, funktionärer till våra arrangemang m.m. 

Kontakta Johanna Dahlin eller någon av klubbens tränare i samband med träning så får du berätta mer om hur du vill och kan bidra!