Passa på att köpa orienteringsutrustning vid Brotorp den 29/5

  • 20 maj 2021

Lördagen den 29/5 sätter Orienteringsspecialisten upp sitt tält vid Brotorp. Kompasser, SI-pinnar och begränsat sortiment av skor m.m. kommer att finnas till försäljning från kl. 11.00.

Under rådande pandemi är det säkert många orienterare som saknar möjligheten att köpa utrustning på tävlingar. Nu kommer Orienteringsspecialisten till Brotorp lördagen den 29 maj, så att alla som vill ska kunna köpa på sig kompasser, SI-pinnar och skor m.m. Utbudet är begränsat - så förbeställ gärna genom att gå in på Orienteringsspecialistens webbplats (se nedan). Klubbkläder finns också till försäljning, och klubbens materialansvariga Tomas Eklund, finns på plats. 

Klubben subventionerar barn och ungdomar i Skogsluffarna som vill köpa en SI-pinne (pipare) med 75 kr - enligt ett beslut från styrelsen. Det innebär att kostnaden för en SI-pinne blir 300 kr istället för normalpris 375 kr. Det gäller alltså barn- och ungdomar, upp till 18 år och som deltar i våra träningsgrupper.  

Här hittar du Orienteringsspecialisetns utbud: https://www.olspecialisten.com/ Är du ute efter något speciellt, tex. skor, pannlampa etc. kan du skicka en beställning till info@olspecialisten.com så tar försäljaren med det till Brotorp. Perfekt om du till exempel vill prova skor. Obs! innebär inte köptvång.

Tips! Läge att kombinera med att springa en bana på lördag i samband med vårens sista Prova på med Veckans bana, kl. 10.00-13.00. 

Välkomna!