Reine Borgström har lämnat oss

  • 2 mar 2019

Jag har det sorgliga beskedet att vår avhållne vän och klubbkamrat Reine Borgström gick bort i söndags morse den 24 februari efter det senaste årets kamp mot cancern. Han kämpade i det längsta och deltog i Luffarligan så sent som i januari. Reine blev 77 år. Han var en fin människa! Vår sorg och saknad är stor!

Tommy Ljusenius, ordförande

Reine Borgströms jordfästning den 29 mars

Som vi tidigare meddelat har vår avhållne klubbkamrat Reine Borgström gått bort. Han önskade själv att jordfästningen skulle ske i Skogskapellet på Skogskyrkogården. Eftersom kapellet endast har plats för 35 sörjande, kan Skogsluffarna bara få tillgång sex av dessa platser. Här kommer vi att sända en redan utsedd delegation.

Jordfästningen äger rum fredagen den 29 mars klockan 10, men där kan vi alltså inte spontant dyka upp, eftersom det inte finns plats för flera. Däremot är alla välkomna att delta i en minnesstund efter jordfästningen. Den äger rum på serveringen ”Karl och Kristina”, Skarpnäcksvägen 52. Exakt klockslag är svårt att ange, men det blir cirka klockan 11.

Vi måste förstås i tid lämna uppgift om hur många som kommer. Britt-Marie Skog samlar in anmälningarna. Du som vill delta måste meddela henne senast torsdagen  den 21 mars. Du når henne på telefon 070-7143431 eller på mail:
britt-marie.skog@telia.com

Tommy Ljusenius

ordförande