Orienteringshösten är här!

  • 23 aug 2018

Nu drar orienteringsträningen för barn, ungdomar och vuxna igång igen med utgångspunkt från Brotorpsstugan. Tisdagsträningen är igång från och med den 21 augusti och för barnen är det lördagsträning med start den 25 augusti.

Träning för barn och ungdomar

Det finns grupper för barn i olika åldrar och utifrån färdighetsnivå. Vi träffas vanligtvis på lördagar kl. 10-12 och för dem som känner sig redo är det också träning på tisdagskvällar kl.18.00. Mejla intresseanmälan till Kalle Lindqvist. Under året satsar vi extra på att få fler tjejer att börja med orientering.

För barn i åldern cirka 4-6 år finns Busluffarna där fokus ligger på att leka och ha kul. Busluffarna håller till vid Brotorp på lördagar mellan 10-12. Kontakta Erika Carlinger för mer information.

Tisdagsträning

På tisdagskvällar organiseras teknik- och löpträning med utgångspunkt från Brotorp kl. 18.00. Träningen passar såväl ungdomar som äldre och erfarna som mindre erfarna orienterare. Efter träningen serveras soppa i stugan som medlemmarna turas om att fixa. Kom förbi och testa!

Varmt välkomna!