Välkommen till Brostugedagen den 9 juni!

  • 30 maj 2018

Lördagen den 9 juni är det dags för Brostugedagen och avslutning för vårens orienteringskurser och andra aktiviteter. I år bjuder klubben på lunch för att tacka för det stora engagemanget i samband med 10-mila.

Den traditionsenliga stafetten som startar kl. 10.00 har något som passar alla åldrar och alla kan vara med, även du som inte kan orientera. Vuxna som anmäler sig behöver ange om ni vill delta med eller utan orienteringsmoment. Barn som anmäls kommer tilldelas gren efter den träningsgrupp de tillhör. Avslutande gren är en minivariant på ett Handicaplopp med start och mål vid Brotorp.

Lunchen äter vi cirka kl. 12.00. I år bjuder klubben på lunchen för att fira det lyckade arrangemanget av 10-mila! Då kommer styrelsen även att avtacka dem som hade speciellt viktiga uppgifter. Läs mer: 10mila-firande på Brostugedagen den 9 juni.

Samling kl. 09:45 och start kl. 10.00 vid Brotorp.

Anmäl dig senast den 6 juni via denna länk: https://goo.gl/forms/9hr34Sba0ExEqbsO2.

Den som inte är bekväm med att anmäla sig via formuläret kan mejla till Britt-Marie Skog.  Meddela då även om ni är med på lunchen och eventuella allergier.

Har du möjlighet att hjälpa till?

Brittis tar tacksamt emot hjälp av ett par vuxna för att förbereda maten, ange i formuläret eller mejla  till Britt-Marie Skog.