Barn- och ungdomsträning drar igång den 14 april

  • 4 apr 2018

Våren är äntligen här och med den drar även orienteringsträningen för barn- och ungdomar igång för säsongen med utgångspunkt från Brotorpsstugan. Den 14 april är det dags! Nytt för i år är en gemensam nybörjarkurs för barn och föräldrar.

Nybörjarkurs för barn och föräldrar

Våren 2018 erbjuder Skogsluffarnas OK en nybörjarkurs fördelat på två tillfällen där barn deltar tillsammans med en förälder. Barnet ska vara minst 8 år. Lördagen den 14 och 21 april kl. 10 till cirka kl. 12.30 vid Brotorpstugan (ligger mellan Bagarmossen och Skarpnäck) och sedan avslutning tisdag 1 maj med att de som vill springer en tävling i Nacka. Efter kursen kan barn och vuxna fortsätta i klubbens olika träningsgrupper. Mejla ert intresse till Petter Lind.

Träning för barn och ungdomar

För barn som är 10 år eller äldre går det även att anmäla sig direkt till klubbens vanliga barn- och ungdomsgrupper. Vi träffas vanligtvis på lördagar 10-12 och för dem som känner sig redo är det också träning på tisdagskvällar kl.18.00. Mejla intresseanmälan till Kalle Lindqvist. Under våren satsar vi extra på att få fler tjejer att börja med orientering.

För barn i åldern cirka 4-6 år finns Busluffarna där fokus ligger på att leka och ha kul. Busluffarna håller till vid Brotorp på lördagar mellan 10-12. Kontakta Erika Carlinger för mer information. 

Varmt välkomna!