Sportlovsöppet i Brotorpstugan

  • 23 feb 2018

Under sportlovsveckan, vecka 9, håller Brotorpsstugan öppet varje dag kl. 11-16 med café, fotoutställning och möjlighet till fotvandring. Vinterpasset med 18 kontroller finns till försäljning.

Brotorp är orienteringsklubben Skogsluffarnas mysiga klubbstuga som ligger i kanten av Nackareservatet, mellan Skarpnäck och Bagarmossen. Vi serverar våfflor, smörgås, choklad med vispgrädde mm.

Under vintern finns en liten fotoutställning med bilder från Nackareservatet i stugan. Fotografen Kim Forchhammer bor i Bagarmossen och vistas mycket i naturen runt Brotorp. Tillsammans med Kim har vi gjort en fotovandring där du kan välja en kortare slinga från Brotorp upp till utegymmet och tillbaka , eller en lite längre ner mot Klisätra ängar och Ältasjön. Du får karta och startkort med bilder på alla kontroller. Kostnad 20:-

På vandringen får du möta bl. a ekorren, rådjuren, haren och alla fåglar som finns nära oss, som hackspetten, duvhöken, spillkråkan och den lilla stjärtmesen vid utegymmet. Fotovandringen är möjlig att göra ända till 25 mars. Då har du chans att vinna högsta vinsten, och få välja en av bilderna på utställningen.

Varmt välkomna!

För frågor, kontakta Britt-Marie Skog, Skogsluffarnas Orienteringsklubb.
Telefon till stugan: 08-81 78 08

Mer om vintercafeet i Brotorp: Vintercafé öppet från den 6 januari till 25 mars