Anmälan till daladubbeln

  • 4 okt 2017

Snart är det dags för den roliga Dala- Dubbeln

Den 14-15 oktober arrangeras ungdomstävlingen Daladubbeln i Falun. En mycket trevlig tävling och förra året åkte vi upp ett ganska stort gäng och det hoppas vi kunna göra i år igen.

Vi hyr minibussar och åker upp på fredagskvällen till Falun, där vi sover på hårt underlag i skola och deltar i tävling lördag och söndag. Vi är åter i Stockholm på söndagskvällen. Kostnaden är 900kr för vuxna och 450kr för barn/ungdomar och ledare, då ingår resa tur och retur, frukostar och en middag. Det går också bra att åka upp på lördag morgon för den som vill, då är kostnaden 240 kr för vuxna och 120 kr barn/ungdomar/ledare, i det ingår 1 natt på hårt underlag, frukost samt middag. Resan organiserar man själv med egen bil.

Här finns mer information om själva tävlingen för den som är intresserad: https://daladubbeln.se https://eventor.orientering.se/Events/Show/12956

Ungdomstävlingen består av en tvåmannastafett på lördagen och patrull på söndagen (där det dessutom finns möjlighet att delta i klädtävlingen). Det finns även Öppna banor att springa för de som vill.

Anmäler gör Du i Eventor, välj Klubben, sen Klubbaktiviteter i menyn till vänster, eller följ länken https://eventor.orientering.se/Activities/Show/7162 Sista anmälningsdag är 27/9.