Hösten är här med öppet hus och veckans bana

  • 29 aug 2017

Höstsäsongen i Brotorp är igång! Under fyra lördagar med start den 2 september är det Öppet hus och från och med vecka 35 till v 43 finns veckans bana att ladda ned från Skogsluffarnas hemsida.

Öppet hus ger dig som är sugen på orientering möjlighet att prova en bana i en längd och svårighetsgrad som passar dig. Under fyra lördagar mellan kl. 10-13 finns en instruktör på plats från Skogsluffarna i Brotorpsstugan. Kostnad för kartan är 20 kronor. Alla som springer bjuds på fika efter målgång.

  • 2 september

  • 16 september

  • 23 september

  • 30 september

Den 9 september är det uppehåll för Öppet hus eftersom det är motionsorientering med utgångspunkt från Brotorp. Alla är välkomna till detta evenemang mellan kl. 10-13, det finns banor för alla.

Veckans bana

Veckans bana är en möjlighet för dig som vill kunna springa en bana när det passar dig. Ladda ned kartan från Skogsluffarnas hemsida och spring en bana som finns utlagd i skogen i anslutning till Brotorp under den aktuella veckan. Under hösten kommer veckans bana erbjudas från och med vecka 35 till vecka 43. Denna service är gratis för medlemmar, men kostar 10 kronor i kartavgift för övriga.

Här hittar du veckans bana: http://www.skogsluffarna.se/traning/Veckansbana/

Vill du veta mer om höstans lördags- och tisdagsträningar för barn och ungdomar och vuxna finns mer information under fliken; Träning