50turen Swimrun genomförd

  • 18 jun 2014

image: 50turen Swimrun genomförd

Tävling i Swimrun vid Brotorp genomfördes på söndagen i nästan för varmt väder, men med en härlig avslutning till extremt omtyckt buffé efteråt på gräsmattan.

50turens tävling i Swimrun genomförde i söndags med 24 deltagare (13 förra året). 19 stycken sprang 3sjöar (totalt 25 km) och 5 stycken sprang 2 sjöar (totalt 10 km). Sju var luffare, medan resten kom externt.

Arrangemanget blev riktigt lyckat, av 12 stycken som svarat hittills på utvärderingen så ger hälften oss betyget 5 av 5 möjliga, medan resten ger betyg 4.

Klicka på länken för resultat.

På frågan "Vad var bra?" kom bland annat följande fram:


Mkt trevlig atmosfär, trevlig bana och trevliga arrangörer. Riktigt bra mat efteråt.

Allt

Okomplicerat. Billigt. Man kan köra individuellt (och även i lag om man vill träna inför andra tävlingar). Vacker bana. Och framförallt mycket trevligt!

Korta banan var en lagom utmaning för mig. Det var tryggt med kanoterna i Ältasjön. Kul med så många som hejade på vid kontrollerna. Det var kul att de som sprang långa banan sprang runt Flaten och simmade i Flaten ungefär samtidigt som vi som tog korta banan. Trevligt och gott med så mycket god mat efter loppet. Kul att få tillfälle att prata med andra deltagare och funktionärer efter loppet.

Allt var bra! I love it!  Kartor kanon. Kontroller toppen!  Det är exakt som det ska vara. Enkelt. Trevligt. Ingenting fattades!

Ni gjorde allt rätt. Härlig support längs banan och kanonkäk i mål.

Miljön, stämningen, tider med deltider, vätskestationer med gel, buffen efter målgång!

Världklass - smörgåsbordet efter loppet. Drycken, våfflor, paj, bulle etc.
Kalasbra - Kartan i sig. Storlek och material
Bra - Nivån, storleken och längden på loppet

Tävlingen var mycket bra, inspirerande och kul att det dyker upp riktigt duktiga swimrunners!

Jag tyckte att ändringarna fram till årets bana var bra, distansen är rätt lagom för mig i alla fall. Jag springer framförallt för att jag tycker det är kul och för att det är prisvärt.

Swimrun 2014 - inför starten

 Genomgång inför starten


Swimrun 2014 - simning i Flaten

 Simning i Flaten