Resultat KM i sprint

  • 22 maj 2014

I samband med SCC E2 vid Skinnarviksparken i strålande väder genomfördes KM i sprint för första gången på många år. Karin T, Elias och Ali gick i mål som segrare.

Inte sen 2009 finns ett känt resultat i KM i sprint, så det var himla glädjande att vi återigen fick ihop en KM tävling i sprint med 16 personer som var med och tävlade i samband med Stockholm City Cup Etapp 2 på onsdagskvällen.

Mest glädjande var att damerna än en gång lyckades få ihop fler godkända i mål än männen, precis som senast på KM i terräng.

Utav de sex damerna lyckades Karin Tidevall allra bäst och tog hem KM-titeln, hennes tredje KM titel på de två senaste åren. Erika knep här andra platsen strax före Catrin.

Utav herrarnas sex deltagare lyckades Ali knipa åt sig KM titeln strax före Magnus F. Ali börjar verkligen komma tillbaka till gammal storform, 3:a senast i sprint-DM och nu 52:a totalt i konkurrens med stora delar av Stockholmseliten.

Av ungdomarna lyckades Elias allra bäst och knep sin andra KM titel för året (den första var i medeldistans) strax före Jason och Erik.

För hela KM resultatlistan, klicka här.