Ungluffarnas bredd imponerade på alla

  • 14 maj 2014

På tisdagskvällen deltävling i ungdomsserien deltog 29 ungluffare och tillsammans samlade vi ihop hela 743 poäng, klart imponerande!

Tävlingen genomfördes med samling vid Gubbängens IP av OK Södertörn, en av söderorts storklubbar, där Luffarna passade på att visa upp delar av sin fina ungdomsverksamhet. 

Till den första deltävlingen deltog så pass många ungluffare och de orienterade så bra så vi redan efter första deltävlingen har 743 poäng insamlat till klubben (jag skrev fel först), mot totalt 1494 för förra årets alla fyra deltävlingar. Vi ligger nu på 13:e plats i Stockholm mot förra årets 18:e plats när det året avslutades.

Just bredden imponerade, även om vi lyckades med sex klassegrar och till det en väldigt stort deltagande i framförallt H10. Vi toppade med bra tider av båda våra starka 13-åringar i H14 där endast några sekunder skilde dem åt till slut denna gång till Trevors fördel, så jämna var de. Och snabbaste Jason infriade förväntningarna. Övriga klassegrar togs av Alexander, Hanna, Moa och Erik.

Roligast var ändå alla glada miner vid upploppet.

Nästa deltävling är redan på tordag 22 maj vid Hammarbybacken. Alla ungluffare är välkomna att delta, men anmälan måste vara inne senast nu på söndag.

Övriga är välkomna att titta och heja på. Starter sker mellan 18:30 och 19:00 och de flesta är i mål en halvtimme senare.

Klicka här för länk till klubbsammanställningen. (vi ska ha 743)

Klicka här för länk till sidan där tävlingens resultat finns (se resultatlistan längst ner till höger)

Åke spurtar i mål

 

 

P1020377

Moa

P1020384

 

Daniél

P1020382