Kämpainsatser i regn, blåst och kyla

  • 2 jun 2012

Jason, Elias, Trevor, Kalle, Isak och Ylva genomförde äventyrskavlen på Stofs sommarläger med fantastiskt gott humör trots regn, blåst och kyla.

Första sträckan, "brantfötterna", bestod av 2 km orientering. Alla kontroller var brantfötter, men inte alltid den brantfot som var mitt i cirkeln... Jason fick springa runt och leta i regnet.

På andra sträckan hade Elias och Trevor ett ben fastbundet i varandra. Efter lite träning fick de upp en fin rytm och tog ett par placeringar.

Egentligen skulle tredje sträckan bestå av paddling med gummimadrass, men det blev säckhoppning i stället. Kalle kämpade sig igenom den kuperade bansträckningen på ett härligt sätt.

På fjärde sträckan gick vår yngste löpare, Isak ut. Isak ler alltid när han får springa, så det var glädje genom hela sträckan.

På tal om löpglädje, Ylva blir löpsugen så snart hon får syn på en slalombacke. På sista sträckan fick hon sitt lystmäte när Albybacken skulle forceras till första kontrollen. Brorsan, Elias, hade inte fått nog löpning under andra sträckan, så han dubblerade på sista.

Väl löpt av alla, utom Kalle, som fick hoppa!