Välkommen till nya IdrottOnline Klubb!

  • 20 aug 2008

Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där ni via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för er förening och lägga upp lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar. Ni har också tillgång till ett mediaarkiv för hantering av dokument och bilder liksom en verktygslåda där ni t ex administrerar föreningens LOK-stödsredovisning och lämnar in årsrapporten till Riksidrottsförbundet.

IdrottOnline Klubb är helt kostnadsfri för föreningen.

För att ni snabbt ska komma igång med arbetet erbjuds en kortare utbildning där deltagarna under ca tre timmar genom föreläsningar och praktiska övningar får en introduktion av hela miljön, genomgång av verktygslådan samt lär sig administrera föreningens hemsida. Dessutom introduceras en studieplan lämplig att använda på hemmaplan för att i föreningen kunna diskutera frågor kring informations- och kommunikationsstrategi. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening deltar. Det kan t ex vara en verksamhetsledare, föreningens webbredaktör och/eller den som hanterar föreningens LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper utan alla är välkomna.

Utbildningen genomförs från och med september 2007 i samtliga distrikt över landet. För mer information om aktuella utbildningstillfällen kan ni ta kontakt direkt med utbildarna i ert eget distrikt.

Har ni fler frågor kring IdrottOnline Klubb kan ni läsa mer på www.idrottonline.se eller är ni välkommna att skicka ett mejl till ko@rf.se.

Lycka till!