Spring en sträcka i 10MILA 2024!

  • 5 jan 2024
  • stafettlag, tävling
4-5 maj är det så dags för 10MILA 2024 i Nynäshamn och i år hoppas vi kunna få ihop minst ett damlag och ett herrlag från Skogsluffarna. Det kommer att bli utmanande, tufft och alldeles underbart så boka in detta redan nu och anmäl ditt intresse.
10MILA har ett helt nytt upplägg och nytt för i år är bland annat att det är ett par nattsträckor även för damer samt att både damer och herrar startar på kvällen lördag och avslutar på söndagen. Det nya 10MILA upplägget är en del i arbetet med  att forma ett likvärdigt 10MILA.  
 
Här är några länkar där du kan läsa mer om det nya upplägget, lagsammansättning, sträckor och tider.

Vill du springa en sträcka i 10MILA 2024?

Skogsluffarna är medarrangör i årets 10MILA och de flesta av oss kommer ha något funktionärsuppdrag på lördagen. Men det går utmärkt att kombinera funktionärsarbete på lördagen med att sen springa 10MILA. 
 
Alla sträckor är som tidigare svarta och längden varierar från ca 5.5 km och uppåt. Längsta sträckan i damstafetten är ca 10 km och i herrstafetten är den ca 14 km.
 
Nu hoppas vi att du vill vara med och springa en sträcka i årets 10MILA i damstafetten eller herrstafetten. 
 
Anmäl i så fall ditt intresse så snart som möjligt (dock senast 1mars) till Hans-Christian på hanschristianhoie@gmail.com eller till Ingrid på ingrid.paulsson@systersurf.se.
 
Sen ser vi hur många lag vi kan få ihop och om intresse finns så kan vi sätta hop ett upplägg för gemensam träning för de som vill.