Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanmälan


På svensk orienterings IT-portal Eventor, under fliken "Tävlingskalendern", kan du se det aktuella tävlingsprogrammet och planera in dina tävlingar. Tänk på att anmäla dig i tid (före ordinarie anmälningsstop vilket ofta är en vecka före tävling) för då blir det billigare för klubben och att avanmäla dig om du inte ställer upp.

Regler för tävlingsanmälan:

  1. Skogsluffarna står för avgifterna för barn och ungdomars tävlande. Det löses genom att tävlingsarrangörerna fakturerar Skogsluffarna i efterhand för de samlade tävlingsavgifterna som tillhör klubben. Kom ihåg att anmäla barrnen före ordinarie anmälningsstop.
  2. Vuxna som vill tävla regelbundet betalar med fördel en tävlingsavgift (för avgifter, se under Medlemsansökan) till klubben som gäller ett kalenderår för att få tävla obegränsat. Gäller dock först från det datum du betalar avgiften, eventuella anmälningar innan du betalt avgiften kommer du att få en faktura på. Gäller också bara om man anmäler sig före ordinarie anmälningstop. Annars tillkommer den extra avgiften som klubben blir fakturerad. Gäller alltså även för dig som betalt tävlingsavgiften. Detsamma gäller om du uteblir från tävlingen, då fakturerar klubben dig på hela anmälningsavgiften.
  3. Övriga vuxna medlemmar som inte betalt tävlingsavgiften, måste i samband med anmälan till en tävling betala in tävlingsavgiften till klubben, eller så faktureras du för säsongens tävlingar i efterhand.

Observera att klubben inte står för avgifter på s.k. större semestertävlingar som t.ex.  Oringen 5-dagars, Gotland 2-dagars och 3-dagars.

Klubben kan tillfälligt låna ut Sportidentpinnar, s.k. SI-pinnar via en tränare, men när du väl valt att börja tävla mer än ett par gånger, bör du själv köpa en egen pinne. Fördelen med en egen pinne är många. Du köper den via sportidents hemsida på http://www.sportident.se.

Anmälan till kavlar och övriga gemensamt deltagande koordineras alltid av en lagledare eller tränare inom Skogsluffarna, se vidare under kavlar/stafetter.

  

Anmäl dig på Eventor här

Uppdaterad: 02 DEC 2014 14:12 Skribent: Jan Stridh
  motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank


milalogga


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: info@skogsluffarna.s...

Se all info