StOF - Nyheter

Fiolårsvinnarna Tullinge SK kommer att tillbringa sommaren som ledare i Ungdomsserien.

Sprint-DM i världsklass

(2022-05-12 12:05)
Sprint-DM i Akalla by levrerade resultat i världsklass.Och erfarna Solna OK tillsammans med nya klubben Kista Sportclub ska ha cred för bra arrangemang.

nu är tar vi extra hänsyn till naturen och avslutar skogssäsongen.Istället startar hittaut och sprintsäsongen.

Ånnaboda visade sig vara snällare än befarat, beräknade segertider i Tiomila underskreds med en kvart.

Ungdomsserien igång

(2022-05-10 12:15)
Torsdag 5 maj genomfördes första deltävlingen i årets ungdomsserien i strålande solsken och med strålande resultat av Stockholms ungdomar.

SOFTs tränarubildningar genomförs i Stockholm den 18-20 november. Anmälan öppnar den 1 augusti.

RF-SISU Stockholm har skrivit en artikel om tillgången till arenor och områden för friluftsidrotterna. Det vsar sig att det inte bara är orienteringssporten som har det tufft.

Juniorpriserna

(2022-05-03 08:38)
Endast två startande på Grymnatta men efter Hågelbydubbeln har vi fyllt upp resultatlistan.

Äntligen är säsongen igång efter två jobbiga corona-år. Tre UP-tävlingar genomförda i och med Tullinges Hågelbydubbel (Bilden: Vinnaren i D14, Molly Boman, sprang snabbare än fotografen)

I höst kommer Rudecks gymnasium Sollentuna att ha 25 st orienterare på Nationell Idrottsutbildning (NIU). De behöver därför komplettera tränarteamet med en tränare på 50 %.

Sommarlägret 2022

(2022-04-14 13:56)
StOFs sommarläger är ett gyllene tillfälle att svetsa samman ungdomarna i klubben genom att tälta och göra roliga orienteringsaktiviteter tillsammans. I år är lägret den 14-15 maj vid Ågesta.

Nu är anmälan till utvecklingslägren för gul och orange vid Domarudden öppnad

Nu är det möjligt att både anmäla sig till sommarens Riksläger i Idre samt vår gemensamma bussresa från Stockholm.

Måndagen den 14 mars genomfördes Stockholms Orienteringsförbunds 70:e årsmöte. Gamla styrelsen fick godkänt för arbetet som utförts året som gått. En ny styrelse valdes och nya planer godkändes.