Foto: Picasa

Uppskjuten caféstart

22 DEC 2020 08:56
Skogsluffarnas populära vintercafé flyttar fram öppning med anledning av pandemin. Istället för att som vanligt öppna till trettonhelgen siktar vi på första helgen i februari. Allt för att skydda våra gäster och våra medlemmar som jobbar i stugan.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 08:56

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge brukar man säga. Ni som längtar efter våfflor får ge er till tåls ett par extra veckor denna vinter med anledning av den rådande pandemin. Skogsluffarna vill göra allt för att det ska vara så säkert som möjligt för våra gäster och för våra medlemmar som jobbar i caféet.

Som det ser ut nu planerar vi att öppna vintercaféet första helgen i februari, men vi följer så klart myndigheternas rekommendationer och det kan komma snabba ändringar, så håll utkik på hemsidan för att få tillgång till den senaste informationen om öppettider osv.

Varmt välkomna i februari!

/Skogsluffarnas styrelse