Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Vinteröppet i Brotorp till den 25 mars

09 MAR 2018 22:14
Mellan den 6 januari och den 25 mars håller Café Brotorp vinteröppet. Caféet håller öppet alla lördagar och söndagar fram till den 25 mars. Våra öppettider är 11.00-16.00.
  • Skapad: 09 MAR 2018 22:14

Café Brotorp serverar som alltid våfflor med sylt och grädde men också mackor och bullar och kaffe, te och choklad m.m. Passa på att köpa vinterpasset - en karta med 18 fasta kontroller finns utmärkta. Kontrollerna sitter ute hela vintern.

Missa inte att titta på Bagarmossenbon Kim Forchhammers vackra fotografier från Nackareservatet som ställs ut i Brotorpsstugan under vintern. Foton finns till försäljning. Tillsammans med Kim har vi gjort en fotovandring där du kan välja en kortare slinga från Brotorp upp till utegymmet och tillbaka , eller en lite längre ner mot Klisätra ängar och Ältasjön. Du får karta och startkort med bilder på alla kontroller. Kostnad 20:-

På vandringen får du möta bl. a ekorren, rådjuren, haren och alla fåglar som finns nära oss, som hackspetten, duvhöken, spillkråkan och den lilla stjärtmesen vid utegymmet. Fotovandringen är möjlig att göra ända till 25 mars. Då har du chans att vinna högsta vinsten, och få välja en av bilderna på utställningen.

Caféet bemannas av medlemmar i Skogsluffarnas OK. 

Varmt välkomna till oss!

Skribent: Johanna Dahlin
E-post: Adressen Gömd
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank