Foto: Picasa

Vinteröppet i Brotorpsstugan

22 FEB 2019 17:25
Mellan den 5 januari och den 31 mars håller Vintercafét i Brotorpsstugan öppet alla lördagar och söndagar och hela sportlovet, vecka 9.
  • Uppdaterad: 22 FEB 2019 17:25

Brotorp ligger naturskönt mellan Skarpnäck och Bagarmossen, vid Nackareservatets sydvästra kant. Café Brotorp är öppet mellan 11.00-16.00 och serverar som alltid våfflor med sylt och grädde men också mackor och bullar och kaffe, te och choklad m.m.

Passa på att köpa vinterpasset - en karta med 20 kontroller. Kontrollerna sitter ute hela vintern. Caféet bemannas av medlemmar i orienteringsklubben Skogsluffarnas OK.

Sportlovsöppet den 25 februari till 1 den mars

Som vanligt håller Brotorp öppet hus hela sportlovsveckan med samma öppettider som på helgerna, 11-16!

Öppet på Våffeldagen den 25 mars

Brotorpstugan har öppet på Våffeldagen, måndagen den 25 mars - 11-16. Kom och fira våren med en våffla!

Varmt välkomna!