Våryra för alla luffartjejer den 22 april

07 APR 2020 11:41
Onsdagen den 22 april är det åter igen luffartjejernas våryra. För fjärde året i rad tar vi över Brotorp för en kväll. Det finns banor i olika svårighetsgrader och efter genomförd träning grillar vi och äter utomhus.
  • Uppdaterad: 07 APR 2020 11:41

Trots att förutsättningarna inte är som de brukar vara på grund av coronaviruset och oro för smittspridning, så blir det våryra även 2020 för alla som är krya. Vi siktar på att kunna hålla dusch och bastu öppen för alla som vill. Vi sätter igång grillen och middag serveras utomhus - så ta med varma kläder.

Våryran är en orienteringsträningstävling för alla kvinnliga skogsluffare, både unga och äldre, nybörjare som veteran - där tävlingsmomentet inte är det viktigaste.

Vi hoppas locka dig som;

• Har varit med länge i klubben men behöver en puff för att komma igång igen och få chansen att träffa gamla vänner
  •  Är ganska ny i klubben och vill träffa flera luffartjejer
  •  Brukar träna i Brotorp och tycker det kan bli trångt i dambastun. Nu brer vi  ut oss och tar plats!

Det kommer att finnas banor för oss alla:

• Vit/gul bana, 2-3 km
  • Röd bana  ca 3 km
  • Röd bana, ca 4-5 km

Efter genomfört lopp och dusch med bastu bjuder klubben på mat. Räkna med en helkväll onsdagen den 22 april!

Samling kl. 17.30. Första start kl. 18.00.

Anmäl deltagande till Karin Führ Lindqvist senast söndag den 19 april

Varmt välkomna!