Hoppa till sidans innehåll

Två lag Skogsluffarlag ställer upp i årets 25-manna

06 OKT 2019 19:07
Nu börjar det närma sig, en av årets roligaste orienteringshändelse! 25-manna, som i år körs på lördag den 12 oktober på Nytorps Ängar i Västerhaninge. Skogsluffarna ställer upp med två lag, sin vana trogen sedan några år tillbaka.
  • Uppdaterad: 06 OKT 2019 19:07

Laguttagningskommittén som består av Karin Führ Lindqvist och Torbjörn Thorsén meddelar att lagen nu är uttagna till årets 25-manna. De har egentligen inte "toppat" något lag men i och med att det finns ett gäng som gärna springer i ett långsammare lag har det således blivit ett första och ett andra lag.

Nytt för i år att lag 1 har en tydlig ungdomsprägel - våra juniorer börjar verkligen bli superduktiga, så de får ta längre sträckor än vad de tidigare gjort, vilket ju är jättekul! 

Pendeln går hela vägen till Nytorps ängar så kom gärna ut och heja, spring en öppen bana och ta del av den härliga stämningen i skogsluffartälten! Läs mer på tävlingens hemsida: www.25manna.se

25-mannaträff den 8 oktober: 

På tisdag den 8 oktober är det 25-mannaträff i Brotorp. Tränarna har utlovat en träning med inslag av stafett. Så passa på och kom och träna först, så har vi genomgången inför 25-manna ca klockan 19.45. Glöm dock inte att anmäla er till träningen så att soppan räcker till alla.

Skribent: Johanna Dahlin
E-post: Adressen Gömd
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank