Hoppa till sidans innehåll

Skidläger - Orsa Grönklitt 2020!

06 NOV 2019 20:17
Nu är det hög tid för alla snö- och skidlängtande skogsluffare att anmäla sig till skidlägret i Orsa 23-26 januari 2020. Precis som tidigare år åker vi i två bussar och bor i stugor nära spåren.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2019 20:17

Precis som tidigare år kan du välja att resan torsdag morgon eller torsdag eftermiddag. I år åker vi hem gemensamt på söndagen kl 11.30, denna gång med lunchstopp på Lugnet på vägen hem. Exakta tider ser du nedan.

Vi kommer ha organiserade träningar för barn och ungdomar. Mer info om programmet kommer längre fram. På fredagskvällen äter vi gemensam middag. I övrigt är det självhushållning som gäller.

Anmälan och betalning:

Ni betalar ett självkostnadspris på 1800 kronor per vuxen och 900 kronor per barn/ungdom (barn som är medlemmar i klubben subventioneras till hälften). Små barn som inte tar upp egen säng betalar 250 kr.

I priset ingår: bussresa, boende med självhushållning, spåravgift, skidlektioner och middag fredag kväll.

Anmälan: senast söndag 1 december till This is a mailto link

Vid anmälan ange:

1. För- och efternamn på alla som anmäls, samt födelseår på barnen

2. Vilken buss ni vill åka upp

3. Ev. önskemål om vilka ni vill bo med i en 6-bäddstuga

4. Ev matallergier eller om ni vill ha vegetarisk mat på den gemensamma middagen

Barn/ungdomar och deras föräldrar och tränare har förtur på resan, då resan primärt är ett läger för barn/ungdomar. Alla medlemmar är dock välkomna.

Betalning bör ske snarast för att bekräfta anmälan, dock helst senast 1/12. Betalning görs till klubben på bankgiro 5749-4478. Glöm inte att ange Orsa och namn på alla som ingår i anmälan vid betalning.

Övergripande schema:

23/1 torsdag 08:00 Avresa med buss 1 från Panncentralen Ljusnevägen 1, Bagarmossen, samling tio minuter före. Lunch vid Falun Lugnet ca kl. 11:45. Framme Orsa Grönklitt ca 14.20.

 23/1 torsdag 15:00 Avresa med buss 2 från Panncentralen Ljusnevägen 1, samling tio minuter före. Middag vid Falun Lugnet ca 18:45. Ankomst cirka kl. 21:15

 24/1 fredag 17:00 Gemensam middag på restaurangen vid receptionen.

26/1 söndag 11:30 Avresa för bägge bussarna. Lunch-stopp på Lugnet i Falun.

Ankomst i Bagarmossen ca kl. 17:30.

Övrig info

Sängkläder och handdukar ingår inte. Städning ingår inte, dvs. alla städar sin stuga före hemresa.

Då det är självhushållning är det viktigt att barn och ungdomar också har en person med sig som gör detta.

Indelning av boende per hus kommer att ske baserat på önskemål och per familj och grupp så gott det går. Arrangörerna bestämmer vid behov.

Det finns en liten matvaruaffär nere vid receptionen som ligger nära boendet, annars är alternativet att ta med sig mat (ätas hemma eller i värmestugan), eller äta i restaurangen eller grillkiosken. Det finns även ett café vid restaurangen.

Bastu finns att tillgå dels bakom receptionen och dels under vandrarhemmet, men inte i stugorna. Det är öppen bastu separerad dam/herr.

Väl mött önskar Charlotte, Anna, Håkan, Josefina och Peter, Skogsluffarna

Skribent: Johanna Dahlin
E-post: Adressen Gömd
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset