Nyheter gällande klubbkläder

17 DEC 2017 11:02
Under hösten har Tomas Eklund tagit över ansvaret för klubbkläderna. En inventering har gjorts av lagret och det finns en plan för vad som ska finnas i lager och när beställningar ska göras.
  • Uppdaterad: 04 JAN 2018 12:59

Under hösten har Tomas Eklund, tagit över ansvaret för klubbkläderna. Han har gjort en översyn av  klädförrådet och vilka kläder som framöver ska finnas i lager. Klubben kommer att behålla löpartröjan "free", mössa och buff i lager. Men även om lagret inte fylls på med annat än ovan nämnda kläder finns ännu ett antal plagg i olika storlekar i lager till försäljning.  Klubbens lager av kläder hittar du här.

Mer information om klubbkläder hittar du under fliken Föreningen och Klubbkläder.

Den första januari 2018 gjordes en klubbeställning av kläder till TRIMTEX som kommer att levereras i början av våren. Nästa beställningsomgångar är planerade till augusti – september 2018, då för vinter och vår, samt februari – mars 2019, för sommar och höst.

Har du frågot om klubbkläder, kontakta Tomas Eklund.