Luffarna satte färg på Melkers minne

17 AUG 2017 08:53
Igår kväll deltog tre lag från Skogsluffarna vid Melkers minne. I en omväxlande terräng visade samtliga löpare att de utvecklats i sin orientering. Och för första gången fick ett luffarlag kliva högst upp på prispallen i tävlingen.
  • Skapad: 17 AUG 2017 08:53

Tre H12-lag stod på startlinjen igår kväll på Melkers minne. Vid växlingen var det inte mycket som skiljde lagen åt men en olycklig felstämpling gjorde att ena laget blev diskat. Det är sådant som händer alla löpare någon gång och lagen peppade varandra på ett bra sätt. Inför sistasträckan gick ena laget ut i ledningen strax före Ravinen. Vid sista stämplingen skiljde bara sekunder, men Sixten Lindqvist lyckades hålla Ravinen-löparen bakom sig och ta Luffarnas första seger i Melkers minne. Efter Ravinen och Nyköping kom även Luffarnas andra lag som för kvällen även hade med Enskedelöparen Hannes Lindqvist. Och ytterligare några lag senare kom Luffarnas tredje lag som dock tyvärr hade haft en felstämpling och därmed inte fick någon placering. Tack till alla som deltog - Ruben, Sandro, Caio, Olle, Otto, Sixten, Simon, Henning, Arvid, Åke och Hannes!

På bilden saknas Caio, Sandro och Ruben som hade hunnit iväg till parkeringen.

Skribent: Kalle Lindqvist