Löpträningar startar 11 Oktober

03 OKT 2016 18:59
From 11/10 fram till Jul på tisdagar kör vi rena löpträningspass med start Brotorp kl 18:00. Varannan gång blir det löpteknik och varannan stiglöpning (trialrun) med pannlampa
  • Uppdaterad: 07 OKT 2016 10:01

Löpteknikpassen (start 11/10, sen 18/10, sen varanann vecka) leds av Memo och Jussi. Man kör på platser med belysning, ibland intervaller, ibland mer styrkebaserat osv.

Trailrunpassen (start 25/10) leds av Marius och Åsa. De planerar i förväg vilka stigar som gäller per pass. Det blir troligen olika grupper beroende på fart och distans. Ta med egen pannlampa på dessa pass!

Alla är välkomna, ta gärna med en kompis så vi blir många. Prova på är helt ok, men är man med regelbunded så ser vi helst att man är medlem. Ej medlemmar, sponsra gärna för omkläd/bartu/dusch med 20 kr

Det finns soppa och macka efteråt, men då måste ni mejla Per Westerlund senast måndag kl 16 för att ansvarig soppavärd ska hinna planera rätt antal, så inte de som anmält sig blir utan. Gratis för medlemmar och 20 kr för icke medlemmar. Det är vi medlemmar som gör soppan (klubben betalar), så om du är där och äter, ställ gärna upp och laga en gång per termin du också.

Åtminstone under oktober kommer det parallellt att finnas orienteringsträning (nattorientering med pannlampa)

Skribent: Jan Stridh