Hoppa till sidans innehåll

Häng med på skidläger till Orsa!

09 NOV 2018 14:51
Nu är det dags igen för årets höjdpunkt, skidresan till Orsa Grönklitt! Som vanligt är det sista helgen i januari som gäller, i år infaller den torsdag 24/1-söndag 27/1.
  • Uppdaterad: 09 NOV 2018 14:51

Vi reser i två bussar, sammanlagt plats för 100 personer, och som tidigare år kan du välja att resan torsdag morgon eller torsdag eftermiddag. I år åker vi hem gemensamt på söndagen kl 13.30 efter lunch, utan stopp på tillbakavägen. Många önskat sig senare tillbakaresa för att hinna åka skidor även på söndagen, så nu testar vi det. Exakta tider ser du nedan. 

Vi har bokat stugor i samma område som förra året, alltså fantastiskt läge precis bredvid spåren. Observera att det är till största delen 6-manna-stugor, vilket kan innebära att några familjer kan behöva dela på sig samt att vuxna som reser utan barn kan behöva dela stuga med barnfamiljer. Vi är mycket tacksamma om någon är frivillig! 

På fredagskvällen äter vi gemensam middag. I övrigt är det självhushållning som gäller.  Anmälan och betalning: Ni betalar ett självkostnadspris på 1800 kronor per vuxen och 900 kronor per barn/ungdom (barn som är medlemmar i klubben subventioneras till hälften). Små barn som inte tar upp egen säng betalar 250 kr.

I priset ingår: bussresa, boende med självhushållning, spåravgift, skidlektioner och middag fredag kväll.  Anmälan​: senast 28/11 till Anna Hammarbäck

Vid anmälan ange: 

1. För- och efternamn på alla som anmäls, samt födelseår på barnen

2. Vilken buss ni vill åka upp

3. Ev. önskemål om vilka ni vill bo med i en 6-bäddstuga

4. Ev matallergier eller om ni vill ha vegetarisk mat på den gemensamma middagen

 
Väl mött önskar Charlotte, Anna, Håkan, Josefina och Peter, Skogsluffarna

Skribent: Johanna Dahlin
E-post: Adressen Gömd
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank