Framgångsrikt DM

10 SEP 2017 22:02
Det blev soligt i dubbel bemärkelse på årets DM utanför Haninge. Förutom två seniorlag ställde Luffarna upp med tre H12-lag och ett Ung12-lag. Samtliga ungdomar sprang in som godkända. Det blev dessutom flera topplaceringar.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2017 00:05

Klubben kan uppvisa en otrolig bredd i de yngre pojkklasserna. Luffarna var enda klubb med tre lag i H12-klassen där vi dessutom knep både tredje och fjärde platsen efter rafflande dueller ute i skogen. Även i Ung12 blev det en tredjeplats. Att samtliga ungdomslöpare kommer i mål godkända är en stark insats i sig. Nu fick flera av dem dessutom känna på hur det var att vara i ledning under delar av loppet. Mycket kan hända under en stafett och även jobbiga erfarenheter är viktiga lärdomar. Tack till alla unga som var med och sprang: Hjalmar, Janne och Caio i Ung12 och Sixten, Henning, Otto, Olle, Simon, Ture, Åke, Sandro, Ruben, Ivar och Arvid i H12.

OBS! På bilden saknas många av löparna då fotografen var lite sen på bollen...

Skribent: Kalle Lindqvist