Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till Orsa Grönklitt 2021

27 OKT 2020 11:37
Nu är det hög tid att lämna in intresseanmälan till lägret i Orsa Grönklitt den 28-31 januari. Sista dag för anmäan är den 15 november och sista dag för avbokning är den 15 december.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2020 11:37

Varje år sen urminnes tider reser Skogsluffarna på läger till Orsa Grönklitt för längdskidåkning och fin samvaro. Resan går alltid av stapeln den sista helgen i januari, denna vinter betyder det 28-31 januari. Med anledning av den rådande pandemin kommer det att bli vissa förändringar jämfört med tidigare år, men bedömningen är att vi kan åka även denna gång.

Arrangörerna uppmanar alla som vill följa med att anmäla sig senast 15 november. Vi håller möjligheten att avboka öppen till 15 december, men vill gärna veta nu hur stort intresset är.

Förändringar från föregående år:

  1. Vi uppmanar alla som kan att åka egen bil. För er som inte kan åka egen bil kommer vi ordna kollektivt resande på bästa sätt.
  2. Gällande boende vill vi gärna att ni noterar vem ni kan tänka er att bo med, om ni redan nu vet det. Vill du ha enkelrum så ange detta, då kommer vi lägga på ett enkelrumstillägg.
  3. Vi undersöker hur vi utformar den gemensamma middagen i samråd med restaurangen. En möjlighet är att vi anordnar gemensamma aktiviteter med förtäring utomhus istället.
  4. Vid förkylning eller sjukdom, där Covid inte kunnat uteslutas, vill vi att ni avstår från att resa. Vi kommer att ordna med en kollektiv försäkring så att den som ev blir sjuk strax innan resan kan avboka och få kostnaden återbetald.

Mer info:

  • Vi har bokat stugor i samma område som förra året, alltså fantastiskt läge precis bredvid spåren. Observera att det är till största delen 6-manna-stugor. 
  • Vi kommer ha organiserade träningar för barn och ungdomar på förmiddag och eftermiddag. Förhoppningsvis får även vi till något teknikpass och skid-o eller en gemensam kexchokladtävling, vilket det blir återkommer vi om. Mer info om programmet kommer längre fram
  • På fredagskvällen äter vi förhoppningsvis gemensam middag, om detta går att ordna på ett corona-säkert vis. I övrigt är det självhushållning som gäller. Vi hoppas också kunna arrangera lite gemensamma aktiviteter utanför skidåkning, förra året körde vi frågesport och mörkerkull med pannlampor. Om någon vill ta på sig detta så skriv gärna det när du anmäler dig.

Anmälan och betalning:
Kostnad: Självkostnadspris (klubben sponsar halva kostnaden för barn och ungdomar). Förra året låg kostnaden på 1800 kronor per vuxen och 900 kronor per barn/ungdom (små barn som inte tar upp egen säng betalade 250 kr).

I år, då vi uppmanar alla som kan att resa i egen bil istället för buss, blir kostnaden lägre för dem som åker egen bil, men vi ber att få återkomma med exakt summa. Vi återkommer innan anmälan blir bindande.
I priset ingår: boende med självhushållning, spåravgift, skidlektioner och eventuell middag fredag kväll.

Anmälan: 
Senast söndag 15 nov via den länk som skickats ut till alla medlemmar via mejl.


Fram till 15 dec går det bra att ändra anmälan eller att avanmäla. Detta kan du göra genom länken ovan.

Barn/ungdomar och deras föräldrar och tränare har förtur på resan, då resan primärt är ett läger för barn/ungdomar. Alla medlemmar i Skogsluffarnas Ok är dock välkomna.

Väl mött önskar,
Charlotte, Anna, Håkan, Josefina och Peter
Skogsluffarna

Skribent: Johanna Dahlin
E-post: Adressen Gömd
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank