Vilken uppslutning det blir på tisdag!

09 MAJ 2014 19:42
Ungdomsseriens första deltävling nu på tisdag kväll vid Gubbängens IP från halv sju blir en riktig holmgång med hela 33 ungluffare. Kom dit och heja!
  • Uppdaterad: 26 JUN 2014 20:05

Ungdomsserien, eller U-serien, består av två s.k. kretstävlingar nu i maj, en regionstävling i augusti och en final i oktober. Tävlingen går ut på att varje klubb ska samla så många poäng som möjligt i varje deltävling och sen räknas det sammanlagda resultatet fram. Poäng ges för deltagande som för resultat.

Fårra året kom luffarna på 18:e plats i Stockholm. I första kretstävlingen nu på tisdag möter vi Järla Orientering och OK Södertörn som kom 5:a resp. 4:a förra året.Till tisdagens tävling har vi nästa lika många anmälda som Järla. Det brukar ges pris när säsongen är slut till årets bubblare, dvs den klubb som förbättrat sitt resultat mest från föregående år och det är väl det vi siktar på.

Anmälda:

Luffarna 33 st

Järla 35 st

Södertörn 65 st

Nästa kretstävling är torsdag 22/5 arrangerat av Järla och vi siktar på att ställa upp med samma gäng då också.

Skribent: Jan Stridh