Välfyllt upptaktsmöte inför 25-manna

04 OKT 2012 21:46
På lördag är det dags för 25-manna, världens största stafettävling för klubblag. Skogsluffarna kommer för andra året i rad att ställa upp med två lag, kallade Raketen och Blixten.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2014 13:34

Är du sugen på att vara med nästa år är det lika att börja hårdträna redan nu. Klubben har en stark tillväxt och fler och fler vill vara med och tävla i klubbens blåvitröda dräkter. Förra året var det två ungdomar med i 25-mannalagen - i år är de hela elva stycken.

Hur har ni lyckats så bra med uttagningarna?

- Med vändande mejl fick vi snabbt in runt 50 anmälningar, det var ett rekordstort intresse, berättar Magnus Falkenström, en av de tre ansvariga för uttagningarna. De övriga är ungdomsledaren Daniel Lundin och rutinerade Leif Magnusson.

I år är lagen uppdelade för att skapa två jämna uppställningar. Med tanke på namnvalen Raketen och Blixten lär dock fjolårssegrarna få se upp ute vid kontrollerna.

Hur det slutligen går får vi veta på lördagseftermiddagen. Har du inget annat inplanerat så kom ut till tävlingsarenan och heja fram klubbkompisarna.

Skribent: Kalle Lindqvist