Foto: Kalle Lindqvist Grönklitt 2014

Rekordmånga på skidläger i Grönklitt

05 FEB 2014 23:05
Inför årets skidläger i Orsa Grönklitt hade antalet platser utökats med 50 procent. Det visade sig inte räcka och när anmälningsperioden gick ut var det 74 personer som anmält sig. Nytt rekord!
  • Skapad: 05 FEB 2014 23:05

Torsdag 30 januari till söndag 2 februari genomfördes årets skidläger i snörika Grönklitt utanför Orsa. För att rymma alla deltagare hade ett helt hus med fem lägenheter hyrts. Inte ens det visade sig räcka utan klubben fick hyra en lägenhet till för att få med alla som anmält intresse.

Under långhelgen fick klubbens ungdomar vara med på egna träningar både vad gäller längdskidåkning och skidorientering. Nytt för i år var även inhyrda längdskidstränare i både klassisk stil och skate. Helgen avslutades traditionsenligt med en rafflande stafett där gamla som unga deltog. Härligt att se klubbens olika medlemmar kämpa för sina respektive lag!

Hur många blir vi nästa år månntro?

Ungluffarnas gröna och ljusgröna grupp provar på skidorientering.

Snart dags för start i årets stafett...

Gustav och Sixten på väg mot nästa kontroll.

Skribent: Kalle Lindqvist