Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder

08 SEP 2009 22:00
Sommaren är nu slut och dessvärre blev det ingen beställning av klubbdräkter precis innan semestrarna då intresset var svagt. Därför gör jag nu ett nytt försök och hoppas på bättre uppslutning. Det betyder att alla som är intresserade av nya klubbdräkter har fortfarande en chans att beställa, om du inte redan gjorde det. Du som redan har gjort en beställning, kontrollera nedan att din beställning stämmer.
  • Skapad: 08 SEP 2009 22:00

Ett litet problem är bara att vi måste enas om vilken modell på klubbtröja som vi ska ha.. hur ska vi lösa det tycker ni? Må störst intresse av respektive modell vinna...?!?


Vad tror ni om att ha som mål att förska skicka in beställningarna innan den sista september!?


Diskutera gärna dessa frågor vidare på forumet eller om du har några frågor om storlekar så kan kanske jag eller någon andra klubbmedlem hjälpa till att instruera dig.

 

Skogsluffarnas träningsoverall

 Ange alt-text här.

Tranier Extreme

Tranier Extreme modellen är anpassad som klubboverall och för året runt träning. Jackan är en funktionell och teknisk träningsjacka med god passform och stor användarvänlighet. Jackan är vind- och vattenavvisande med extremt goda andningsegenskaper. Elastiska infällningar och smart kombination av material ger optimal rörelsefrihet och ventilation.

Trainer extremebyxan

Trainer extremebyxan är en teknisk träningsbyxa som har god passform och är mycket användarvänlig. Byxan är vind- och vattenavvisande med goda andningsegenskaper. Elastisk baksida och formsydda knän ger mycket god rörelsefrihet och ventilation.

Priser  Ord.pris 10-20 st 20-49 st 50-99 st
    (- 30 %) (- 35 %) (- 40 %)
Jacka 900 kr 630 kr 585kr 540 kr
Byxa 795 kr 556,5 kr 516,75 477 kr

En beställning till en kvantitet på 10-20 st blir priser 630 kr/ jacka. Observera nedan att det tillkommer kostnader per jacka, oavsett kvantitet, för trycken och frakt:
Jacka pris för 10-20st 630 kr/st
Tryck ”klubb-logo” 35 kr/st
Påvärmning ”klubb-logo” 15 kr/st
Tryck ”Skogsluffarnas OK” 38 kr/st
Påvärmning ”Skogsluffarnas OK” 15 kr/st
Frakt (ca) ca 15 kr/st
Summa Pris per Jacka ca 750 kr kr/st

   

Pris per byxa 556,5 + frakt =  570 kr

Är du nu intresserad av att beställa en träningsoverall, jag har redan börjat samla in en intresselista. Ylva är den som har anmält intresse och sen tillkommer det troligtvis beställningar från ungdomarna så att vi får ihop minst tio jackor och byxor för att kunna göra en beställning. Det är troligt att jag har missat någon som har beställt till mig så saknar du ditt namn nedan hör av dig omgående så beställer jag en träningsdräkt till dig.

Beställning

Namn   Jacka   Byxa 
Ylva Säfvelin S M
Anna Rosnäs   M
Jan Björkman XXL   XXL  
Hasse Karlgren ? ?
?    
?    
?    
?    
?    
?    

 

Skogsluffarnas tävlingsdräkt

Ange alt-text här.Ange alt-text här. 

Tröjor

ExtremeTröjan

ExtremeTröjan är en unisex modell med mycket god passform, en kombination av material som ger unika egenskaper. Den är åtsittande i slitstarkt material, har låg vikt och god ventilation.
Pris: ca 700 kr

OL-Blus basic

OL-Blus basic är mer rak i sin passform. Det är en funktionell orienteringsblus med extrem slitstyrka, utmärkt ventilation och låg vikt. Blusen har en bra passform och känns lätt och ledig på kroppen. Pris: ca 600 kr

 

Byxor

Orienteringsbyxan

Ange alt-text här.  

Orienteringsbyxan (OL-Byxan) har extrem slitstyrka, utmärkt ventilation och låg vikt. Insnittet i knät ger byxan en perfekt passform och känns lätt och ledig på kroppen.
Pris: ca 280:-

Orienteringstights 

Orienteringstights är i elastisk Lycra med optimal passform och rörelsefrihet. Pris: 480:-

 

OBS! Priserna är ungefärliga!

 

Osäker på din storlek, när det gäller OL-tröjan och byxorna? Ta då gärna kontakt med ”liknande” klubbkamrater som redan har köpt kläder, för att prova olika storlekar. Om du redan vet vad du vill beställa, ta kontakt med mig direkt. Modellen är i en unisex modell och storlekarna är från 130cl till XXXL. Jag kan dock rekommendera att beställa en större storlek på tröjorna då de har uppfattas som mycket små i storlekarna.

 
Ex på bra passande storlek  Extreme tröjan  OL-Byxa  Tights
Elin Mongård   Medium    Small  Small
Joel Mongård   XXL    XL


Ni som redan har beställt till mig:
 

Namn    Extreme tröjan OL Blus OL-Byxa Tights
Magnus Holmström XL   XL  
Reine Borgström L (lång arm)   M  
Björn Magnusson XXL   XL  
Pelle Stellborn   XL ??    
Per Liljeqvist ? ? ? ?
Monika Persson M (lång arm)      
Nils Eklöv M (lång arm)      
Georg Eklöv 150cl (lång arm)      
Anna Rosnäs  M (lång arm)     M
Daniel Lundin    XL?  XL?  
Daniel Lundin barn 1   150 150  
Daniel Lundin barn 2   160 160  
       

     
För att det ska bli en beställning bör vi nog komma överens om en modell. Jag skulle föreslå extreme modellen med lång ärm, då intresset hittills är störst för den och om kort arm önskas går det alltid att klippa av och sy. Men det beror lite på vad ungdomarna beställer för modell. Alternativet är att jag får in tillräckligt många beställningar (minst 10 st) av både Extreme och OL blusen så kan jag beställa av både sorterna. Som du ser är det en del frågetecken då jag antingen har tappat bort val av storlek eller missat att fråga. Hör av dig snarast om du vill beställa eller komplettera din beställning.

/// Elin Mongård,
This is a mailto link
0704536883, 08 55778088

Skribent: Joel Mongård