Hoppa till sidans innehåll

Kämpainsatser i regn, blåst och kyla

02 JUN 2012 17:37
Jason, Elias, Trevor, Kalle, Isak och Ylva genomförde äventyrskavlen på Stofs sommarläger med fantastiskt gott humör trots regn, blåst och kyla.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2014 13:34

Första sträckan, "brantfötterna", bestod av 2 km orientering. Alla kontroller var brantfötter, men inte alltid den brantfot som var mitt i cirkeln... Jason fick springa runt och leta i regnet.

På andra sträckan hade Elias och Trevor ett ben fastbundet i varandra. Efter lite träning fick de upp en fin rytm och tog ett par placeringar.

Egentligen skulle tredje sträckan bestå av paddling med gummimadrass, men det blev säckhoppning i stället. Kalle kämpade sig igenom den kuperade bansträckningen på ett härligt sätt.

På fjärde sträckan gick vår yngste löpare, Isak ut. Isak ler alltid när han får springa, så det var glädje genom hela sträckan.

På tal om löpglädje, Ylva blir löpsugen så snart hon får syn på en slalombacke. På sista sträckan fick hon sitt lystmäte när Albybacken skulle forceras till första kontrollen. Brorsan, Elias, hade inte fått nog löpning under andra sträckan, så han dubblerade på sista.

Väl löpt av alla, utom Kalle, som fick hoppa!

Skribent: Daniel Lundin
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank