29 Skogsluffare deltog på IFK Lidingö´s medeldistans

26 APR 2009 17:42
Det fullständigt vimlade av tävlingsglada Skogsluffare på Grönsta gärde i dag på årets varmaste dag hitentills.
  • Skapad: 26 APR 2009 17:42

Bettan var där,.. Annika var där. Silas och Valle var där, ja en stor del av Skogsluffarnas aktiva var där. En härlig syn att se så många medlemmar med den nya tävlingsdräkten. Och resultaten var stråland. Ungdomarna knep 1:a,2:a, 4:e, 5:e, 6:e, 7:e, 14-15 plats i Ö1-klassen med Mattis Bodvill och Silas  Mortz i topp. Sten Bergstrand segrade i H75 klassen. En hård klubbintern fight i H40-klassen där Mange Blomkruka drog det längst strået. Glädjand är också att vi nu har fått ytterligare 2 nya föräldrar som tycker att det är roligt att orientera. Monika Persson och Per Eklind gjorde sin tävlingsdebut i dag. Per hade gjort en kullerbytta i terrängen och kom i mål med blodigt knä. Ingenting att bråka om efter en sårtvätt i sjukvårdstältet.

Hipp hipp hurra Tommy Ljusenius! som fyller år i dag.

Skribent: Olle Öberg