Foto: Picasa

15 medlemmar deltog i Planeringsdagen

17 NOV 2014 14:09
Planeringsdagen genomfördes i Skarpnäcks klubbstuga från kl. 10.00 till 16.00 med 15 entusiastiska medlemmar.
  • Skapad: 17 NOV 2014 14:09

Vår klubb har under året nått stora framgångar, både goda orienteringsresultat och en stor ansikts lyftning av Brotorp med nytt avlopp

Våra elitungdomar skapar nu större rubriker  bland övriga klubbar i distrikt och förbund.

Det är därför glädjande att  ett större antal medlemmar nu engagerar sig i klubbarbetet.

Under dagen dryftades, bland annat, ett stort antal frågor.såsom:

Planering av årets viktiga tävlingar, läger, klubbresor och staffetter.

inkomstförstärkning ( eftersom vi framöver måste vänja oss med mindre bidrag från förbund och idrottsförvaltningen)

Hur blir vi bättre på att ta hand om ungdomar i juniårålder?

Vår ungdomssatsning gör att vi nu  mera måste fokusera på ledare från nya föräldrar.

Vi har stor möjlighet att lära upp nya föräldrar hur man genomför ett tävlingsarrangemang genom att vi arrangerar både en kretstävling och semifinal syd. för ungdomsserien.

Till sist kom en vädjan om att söka efterträdare till styrelsens äldre medlemmar

Skribent: Olle Öberg