Medlemsskap - så funkar det

12 MAJ 2020 16:48
Just nu får vi många frågor om hur det går till att bli medlem i klubben och var det finns mer information. Läs mer om hur det funkar, vad medlemsskapet innebär och vad det kostar mm.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2020 16:48

För att bli medlem i Skogsluffarnas OK måste du fylla in en medlemsansökan. Den hittar du under fliken Föreningen och längst ned till vänster finns rubriken Medlemsansökan.  Efter att du har fyllt i uppgifterna får du ett mail med mer information bland annat om hur ni betalar in medlemsavgiften.

Är ni en familj som söker medlemskap så är det viktigt att du gör en ansökan för alla familjemedlemmar. Får ni något problem eller har frågor runt medlemskapet, kontakta Peter Claesson som är ansvarig för medlemsregistret.

Medlemsavgift 2020

• 250:–/år för ungdomar. Ungdom är Du till och med det år Du fyller 20 år.
  • 500:–/år för vuxna. Vuxen är Du från och med det år du fyller 21 år.
  • 800:–/år för familjer. Med familj avses medlemmar med samma adress, dock max två vuxna.

Detta ingår i medlemsavgiften:

• Deltagande i klubbens träningar
• Soppa och smörgåsar vid tisdagsträning
• Dusch och bastu i Brotorp i samband med aktiviteter inom klubben
• Subventionerade läger/klubbresor
• Luffarkaveln 2 ggr per år samt utskick av information om kommande aktiviteter 2 ggr/år. Matrikel över klubbens medlemmar 1 ggn/år.
• Ungdomar upp till 21 år har fria startavgifter vid alla typer av tävlingar
• Tävlingslicens (försäkring) för skidtävlingar
• Olycksfallsförsäkring vid träning/tävling
• Möjlighet att hyra Brotorp till ett billigt pris
Tävlingsavgift 2019
800:-/år för tävlingsaktiva medlemmar 21 år eller äldre.
Detta ingår i tävlingsavgiften:
• Fria starter vid alla tävlingar, utom s k semestertävlingar (t ex Oringen 5-dagars, Gotland 2-dagars och 3-dagars). Gäller från det datum tävlingsavgiften är betald.

(betalar ni inte tävlingsavgiften men ändå springer tävlingar kommer ni bli fakturerade i efterhand för de faktiska anmälningskostnaderna)