Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till våra arrangemang

28 APR 2022 11:55
Under 2022 har Skogsluffarna två större arrangemang där vi behöver hjälp av er medlemmar som funktionärer för att ro dem i hamn! Det är Bagisloppet 8 juni respektive Ungdoms SM i orientering 9–11 september.
  • Skapad: 28 APR 2022 11:55

Några av er har redan blivit kontaktade och engagerade i respektive arrangemang Till båda tävlingarna behöver vi nya och gamla, erfarna och oerfarna inom tävlingsarrangemang. Det finns arbetsuppgifter för alla!

Nedan följer lite mer information om respektive arrangemang MEN det viktigaste är att ni fyller i när ni har möjlighet att ställa upp som funktionärer. Länken leder till ett formulär där vi samlar in när och hur ni är tillgängliga.

Bagisloppet 8 juni

Bagisloppet är ett motionslopp och en folkfest där hela stadsdelen kan vara med. Grundidén är enkel: Att ta vara på barns och ungdomars rörelseglädje när livet är som bäst när hela sommarhärligheten ligger framför en.

Läs mer om Bagisloppet på Skogsluffarnas hemsida.

Samordnare för funktionärer till Bagisloppet är Anna Hammarbäck, e-post: Anna Hammarbäck

 

Ungdoms SM, USM, 9–11 september

Skogsluffarna har tillsammans med IFK Enskede och Skarpnäcks OL fått i uppdrag att arrangera USM 2022. Det kommer att vara ca 400 ungdomar i åldern 15 och 16 år som kommer till Stockholm för att tävla om SM tecknen i sprint och långdistansorientering. Sprinttävlingen avgörs i Högdalen och långdistansen på Gålö. På söndagen kommer det att arrangeras en stafett även den på Gålö. Mer information hittar ni i presentationen Vad är USM?. USM har också en egen hemsida.

För att genomföra USM behöver vi funktionärer inom ett antal olika områden. De som redan har varit igång ett tag och jobbat med arrangemanget är banläggare och med tävlingsadministration.

Under tävlingsdagarna behöver vi både rutinerade orienterare som hjälper till med kontrollutsättning och intagning men även ni som inte är erfarna så finns det funktioner som vi behöver fylla. Det är allt ifrån att hjälpa till i förläggningen på Eriksdalsskolan till vägvakter, personal i servering och kiosk. Vi behöver också hjälp dagarna före tävlingsdagarna i september.

Klicka på länken och fyll i när du var med har möjlighet att ställa upp!

Har ni ytterligare frågor så kontakta funktionärssamordnare Olle Öberg, tel. 070-347 6419 eller via e-post Olle Öberg

Skribent: Michael Thulin
E-post: This is a mailto link
 

Bagisloppet 8 juni 2016

naturpasset

Lilla Naturpasset


Veckans bana - bildlänk


motionsorientering


50turen-textlank


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: info@skogsluffarna.s...

Se all info