Cafésäsongen 2022 startar i februari

05 DEC 2021 21:34
Vintercafé Brotorp öppnar för säsongen helgen den 5-6 februari. Som vanligt bemannas caféet av medlemmar från klubben. Det finns fortfarande pass som inte är bemannade.
  • Skapad: 05 DEC 2021 21:34

Vintercaféet har blivit ett uppskattat inslag i lokalsamhället och betyder väldigt mycket för klubbens ekonomi. Att jobba i caféet är inte bara roligt utan det ingår också när du har barn i verksamheten. Alla medlemmar har fått ett mejl med en länk där ni kan skriva upp er på ett pass om passar er.

Upplägget kommer att vara liknande som föregående cafésäsong. Dvs inga besökare i stugan och försäljning via köksfönstret. Våfflingen har vi däremot beslutat att förlägga i stugan och inte i omklädningsrummet. Vi fortsätter med våfflor, mackor som är inpackade i papper samt dryck. Eventuellt något mer.

Antingen skriver du upp dig som cafévärd, reserv eller som fixare. Att vara fixare innebär att man har åtaganden utanför caféets öppettid, tex att inventera vad som behöver handlas, kolla att det är städat i stugan och toaletter och att det finns rena förkläden.

Cafékomittén

Peter Claesson, Ulrika Nylander, Klas Bergman, Anna Palmgren