Är du Luffarkavlens nya formgivare?

22 OKT 2021 15:53
Gillar du bild och form? Kan du grunderna i redigeringsprogrammet In Design – eller vill du lära dig? Skogsluffarnas klubbtidning Luffarkavlen behöver en layoutansvarig – helst redan till kommande nummer som skickas ut i januari.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2021 15:53

Tidningen Luffarkavlen är Skogsluffarnas husorgan sedan urminnes tider. Den kommer ut med två nummer per år och skapas av klubbens medlemmar som fotar och skriver texter om det som hänt och det som kommer att hända.

Nu behöver redaktionen en layoutansvarig som tar över efter Malin Skals som gjort ett strålade jobb fram till nu.

Det finns mallar att använda och klubben har en licens i redigeringsprogrammet Indesign, en person med viss vana bedöms kunna komma igång ganska snabbt.

Anmäl intresse till Britt-Marie Skog, redaktionen för Luffarkavlen, senast den 1 december.