Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsflöde


  • Nyheter från Skogsluffarna: 

Träna med skogsluffarna!

(2022-06-20 12:55)
Skogsluffarna har träningar vår och höst för alla åldrar. Läs mer om våra träningar och se till att ta vara på möjligheten att komma ut i skogen!
 
Den 4 - 6 juli arrangerar OK Ravinen Trekvällars med tävlingscentrum vid Brotorp. Som en del i hyresavtalet får vi Skogsluffare delta gratis på Trekvällars. Läge att passa på!
 
Under 2022 har Skogsluffarna två större arrangemang där vi behöver hjälp av er medlemmar som funktionärer för att ro dem i hamn! Det är Bagisloppet 8 juni respektive Ungdoms SM i orientering 9–11 september.
 
Den 8 juni 2022, är det återigen dags för Bagisloppet efter två års uppehåll med start och mål vid Bagarmossens skola. Ta del av tävlings-PM och möjligheter till efteranmälan m.m.
 
Välkommen till en fullspäckad vår med Skogsluffarna. Här kan du läsa mer om träning, tävling och klubbaktiviteter som riktar sig medlemmar i alla åldrar.
 
 

Bagisloppet 8 juni 2016

naturpasset

Lilla Naturpasset


Veckans bana - bildlänk


motionsorientering


50turen-textlank


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: info@skogsluffarna.s...

Se all info