Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsflöde


  • Nyheter från Skogsluffarna: 
Från och med den 6 januari finns Skogsluffarnas populära Vinterpass till försäljning. 20 kontroller ligger ute mellan den 6 januari och den 31 mars.
 
Vintercafé Brotorp öppnar för säsongen helgen den 5-6 februari. Som vanligt bemannas caféet av medlemmar från klubben. Det finns fortfarande pass som inte är bemannade.
 

Träna med Skogsluffarna

(2021-11-01 00:10)
Skogsluffarna har träningar vår och höst för alla åldrar, men nu under vinterhalvåret är det lågsäsongsträning för äldre ungdomar och vuxna. Läs mer om våra träningar och se till att ta vara på möjligheten att komma ut i skogen!
 
Söndagen den 21 november startar ett träningssamarbete mellan klubbarna Skarpnäck OL, IFK Enskede och Skogsluffarna med fokus på långdistanslöpning. Träningarna hålls på olika platser i söderort ansvaret för att arrangera roterar mellan klubbarna.
 
Ta chansen att påverka klubbens verksamhet under 2022. Välkommen till Skogsluffarnas gemensamma planeringsdag i Brotorp söndagen den 21 november då vi tillsammans utformar verksamheten för nästa år. Klubben bjuder på lunch och fika.
 
Välkomna till en höst med klubbaktiviteter och tävlingar som finns listade nedan. Fortfarande råder restriktioner men det mesta som vi har planerat kommer att genomföras på ett så säkert sätt som möjligt. Välkomna!
 
Gillar du bild och form? Kan du grunderna i redigeringsprogrammet In Design – eller vill du lära dig? Skogsluffarnas klubbtidning Luffarkavlen behöver en layoutansvarig – helst redan till kommande nummer som skickas ut i januari.
 

Gammelluffaren 2021 nr 4

(2021-09-29 21:02)
Innehåll: Sven 100 år, Hans Linskog på nostalgibesök, Kramkalas på 70-iaden m.m m.m.
 
Nu bedömer vi att det finns underlag för en fortsättningskurs i orientering för vuxna. Passar dig som gått klubbens nybörjarkurs eller som har grundläggande orienteringskunskaper. Anmälan är öppen!
 
Årets sista klubbmästerskap är natt-km som sker på hemmaplan med utgångspunkt från Brotorp. Anmälan sensat den 17 sept till Per Westerlund.
 
Nu när tävlingarna är igång igen har styrelsen fattat beslut om att erbjuda tävlingslicens till halva priset, 400 kr för hösten 2021. Har du betalat tävlingslicens kan du fritt anmäla dig till nationella- och distriktstävlingar.
 
 

motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: info@skogsluffarna.s...

Se all info