Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyhetsflöde


  • Nyheter från Skogsluffarna: 

Träna med Skogsluffarna

(2021-09-12 02:10)
Skogsluffarna har träningar höst och vår som passar alla åldrar. I slutet av augusti drar träningarna igång för hösten. Läs mer om våra träningar och se till att ta vara på möjligheten att komma ut i skogen!
 
Under hösten 2021 finns många chanser att springa orientering med utgångspunkt från Brotorp. Lördagar i september är det Prova på i Brotorp mellan kl. 10-13 och under flera vårveckor finns veckans bana att ladda ned från hemsidan.
 
Nu bedömer vi att det finns underlag för en fortsättningskurs i orientering för vuxna. Passar dig som gått klubbens nybörjarkurs eller som har grundläggande orienteringskunskaper. Anmälan är öppen!
 
Årets sista klubbmästerskap är natt-km som sker på hemmaplan med utgångspunkt från Brotorp. Anmälan sensat den 17 sept till Per Westerlund.
 
Välkomna till en höst med klubbaktiviteter och tävlingar som finns listade nedan. Fortfarande råder restriktioner men det mesta som vi har planerat kommer att genomföras på ett så säkert sätt som möjligt. Välkomna!
 
Nu när tävlingarna är igång igen har styrelsen fattat beslut om att erbjuda tävlingslicens till halva priset, 400 kr för hösten 2021. Har du betalat tävlingslicens kan du fritt anmäla dig till nationella- och distriktstävlingar.
 
  motionsorientering

 naturpasset

Lilla Naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: info@skogsluffarna.s...

Se all info