Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kalle Trångt vid växling

Vuxenträning


Klubben satsar även på vuxenträning på motionsnivå. Vi har ingen vuxen elitverksamhet. Det kommer att finnas orienteringsträning varje tisdag kl. 18 i Brotorp (utom under sommarlovet, d.v.s. mitten av juni till mitten av augusti). Under perioderna april till början av juni, samt slutet av augusti till slutet av september finns det mer avancerade övningar på torsdagar genom vårt träningssamarbete med andra söderortsklubbar.

Tisdagar kommer vi att erbjuda orientering från gul nivå till ungefär violett i närheten av Brotorp. Ibland kommer starten att ligga en liten bit bort, men alltid inom cykelavstånd från Brotorp. Träningen organiseras av olika personer enligt lista under fliken tisdagsträning och en person finns på plats från kvart i sex på Brotorp. Vem som är ansvarig och information om aktuell övning framgår av fliken tisdagsträning och via veckomejlet.

Torsdagsträningen är ofta på svart nivå, alltså upp till full svårighet, men för det mesta erbjuds även en bana på orange nivå. Även detaljer om denna framgår av kalendariet.

Uppdaterad: 07 APR 2017 09:14 Skribent: Jan Stridh
  motionsorientering

 naturpasset

Lilla naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank


milalogga


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08-817808, 08-7113151
E-post: This is a mailto link

Se all info