Klubbkläder

Köp gärna Skogsluffarnas funktionsenliga klubbkläder.

Skogsluffarna har ett urval i eget lager för provning och direktköp. Kontakta ansvarig: Tomas Eklund.

Vill du veta mer om vilka kläder som finns och vad de kostar? Gå in på sidan Klubbkläder - urval och prislista.  Nästa beställningsomgång är planerade till hösten, augusti/september. Beställningen görs via ett digitalt formulär.

Klubben har också ett lager av kläder i Brotorp. Det går alltid bra att köpa kläder från klubbens lager. Följ länk till klubbens lager av kläder.

I nya förrådet i Brotorp finns det en låda med begagnade kubbkläder. Kläderna är gratis. Ta och återanvänd! Vill du lämna begagnade klubbkläder till denna låda, kontakta Tomas Eklund. För att se vad som finns i lådan finns en sammanställning: Begagnatlådan.

För mer information om våra klubbkläder se www.trimtex.se

Uppdaterad: 14 JUN 2018 08:10
Skribent: Tomas Eklund