Hoppa till sidans innehåll

StOF - Nyheter


Natt-DM ikväll och DM-stafett på söndag. Tumba och Tullinge välkomnar oss till Lida Friluftsgård i helgen. Det kommer delas ut DM-plaketter, Juniorpris och tävlas om Mästarjackor och Ungdomspriser. Nu gäller det att knyta ihop säcken.
 
Stockholms Skogskarlars juniorpriser avgörs vid fredagens Natt-DM. Waldenfjord, Edvardsson, Sjöberg och Lidmar ligger i vinnarspåret.
 

Succé på sista SM-helgen

(2018-09-17 08:23)
När sista SM-helgen genomfördes i smålänska Hok, var stockholmslöparna i högsta grad inblandade i segerstriderna. Bergman och Imark tog sina andra SM-guld på en vecka, Ohlsson sitt andra SM-silver. Dessutom SM-medaljer i stafetten.
 
När nästan sista UP-tävlingen avgjordes på Värmdö i helgen tog Sofia Ivers, Attunda OK och Fredrika Nordquist, Täby OK viktiga poäng i UP.
 
Busjobbig terräng älskas inte av alla. Men elitgänget från Stockholm, bangade inte för de Södertörnslika skogarna i smålänska Hok. Två guld, två silver, två brons och flera podieplatser blev facit.
 
I början av sommaren fick vi som SJ-kunder vårens rese- och miljörapport. Där ingick årets tågresa till USM. Stockholms OF tycker det är mycket värt. Vad tycker du?
 

Efter DM kommer SM

(2018-09-07 07:57)
Det är intensiva tider. Precis har VM, DM och världscup avslutats, då tar SM vid.
 

Efter USM kommer UP

(2018-09-06 14:18)
Till helgen inbjuder Gustavsberg och Ravinen till UP-tävlingshelg på Värmdö. Då får vi chansen att se våra duktiga USM-löpare på nära håll.
 

USM 2018 till handlingarna

(2018-09-03 20:26)
Stockholms OF tackar alla deltagare och ledare för entusiasm, stort engagemang och fina prestationer i stort som smått vid USM i Luleå.
 
Fredagen den 31 augusti 2018 kommer att bli ihågkommer av Gustav Bergman, Gustav Wirén, Kajsa Bogren och Karolin Ohlsson
 
Fredag-söndag genomförs det Ungdoms-SM för Stockholms duktiga 15-16 åringar. Karolin Ohlsson och Gustav Bergman springer världscup i Norska Sarpsborg.
 
Onsdagkväll i slutet av augusti, innebär bland annat Regionfinal i Ungdomsserien. Eftersom det varit en ökande trend gällande antal deltagare de sista åren, delades klubbarna upp i tre olika regioner denna gång.
 
Inför DM spekulerades om man skulle runda kupringen i Sorunda eller gå rakt. För de flesta lönade sig rundvägval, men för långvinnaren Gustav Bergman, var det som vanligt tajt på strecket som gällde.
 

All info om USM

(2018-08-28 11:10)
I veckan stundar USM. Kolla in all info på USM-sidan
 

Runda gärna i Sorunda

(2018-08-23 14:44)
Helgens DM-tävlingar genomförs i kulturmarker på Södertörn. Närmare bestämt Sorunda vars trakter har inspirerat litterära stjärnor som Moa Martinsson och Nobelpristagaren Harry Martinsson.
 
  motionsorientering

 naturpasset

Lilla naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank


milalogga


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08-817808, 08-7113151
E-post: info@skogsluffarna.se

Se all info