Fem lördagar med Prova på och Veckans bana

29 AUG 2019 17:34
Under fem lördagar under hösten, med start den 31/8 kan du som är vill ut i skogen och testa dina orienteringskunskaper vid Brotorp där en instruktör finns på plats. Vi erbjuder nya banor varje vecka.
  • Uppdaterad: 29 AUG 2019 17:34

Är du sugen på att testa vad dina orienteringskunskaper håller för? Välkommen till Brotorp under fem lördagar i höst. En insturktör finns på plats som kan ge trips och trix och kan låna ut kompasser. Välkommen mellan kl. 10-13! Vi stänger stugan vid ca 14.00.

Vi erbjuder en lång bana som är ca 5-6 km som kan kortas ned till ca 3 km. Svårighetsgrad är röd. Det finns också en kortare bana med svårighetsgrad vit som passar dig som är nybörjare. Efteråt bjuder vi på fika. Klubben tar 20 kr för kartan, men gratis för medlemmar i Skogsluffarna.

Datum för höstens "Prova på":

• Lördag den 31 augusti
  • Lördag den 7 september
  • Lördag den 14 september
  • Lördag den 21septeber
  • Lördag den 28 september

Veckans bana:

Du kan också ladda hem prova-på-banan under fliken träning och rubriken "veckans bana" på hemsidan och springa när du vill. Kontroller finns utlagda under ca en vecka. Läs mer: Veckans bana