Hoppa till sidans innehåll

Ungluffarna


Ungluffarna på tävling

Ungluffarna är Skogsluffarnas ryggrad och är väldigt populär. Drygt 100 st. av klubbens cirka 400 medlemmar vid årsskiftet 13/14 är ungluffare. Ungluffare finns representerade i åldrarna 7-16 år på alla nivåer, från att man börjar förskoleklass till man går ut grundskolan. Förskoleklass-elever kan vara busluffare också, du väljer själv. Ungdom är man enligt förbundet till och med det år man fyllt 16 år, sen blir man logiskt juniorluffare och sen "bara" luffare. Innan du blir en ungluffare är du en busluffare med leken och rörelse som bas.

Busluffare och den yngre ungluffarna (7-12 år, skolans åk 1-5, tävlandes upp till HD12) har sin bas på lördagsträningarna vid Brotorp kl 10-12. Vi har rätt stora grupper för varje åldersklass med två tränare per åldersklass, totalt 8 tränare. Flera olika nivåer finnsberoende på hur långt du kommit i din utveckling. Alla är välkomna. Kontakta Kalle Lindqvist för mer info om lördagarnas olika grupper.

De lite äldre ungluffarna (12-16 år, dvs tävlande i HD14 och HD16 och de självgående som nått rätt långt i HD12) tränar på tisdagskväller och ibland med de vuxna motionärerna. Här är du med när du kan klara dig själv och inte behöver skuggning. Övningar på två olika nivåer finns för ungdomarna och minst två tränare är alltid på plats som leder övningarna. Se info i kalendern vad som är aktuellt.

Bli en ungluffare du med!

Se flikarna till vänster för mer information om grupperna.

Se flikarna till vänster för information från förbundet rörande ungdomar.

Se vidare under toppfliken träning för det mesta av vår egen verksamhet.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 22:23 Skribent: Jan Stridh
  motionsorientering

 naturpasset

Lilla naturpasset

Veckans bana - bildlänk

Bagisloppet 8 juni 2016


50turen-textlank


milalogga


 

 

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Orientering
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08-817808, 08-7113151
E-post: This is a mailto link

Se all info